Φενέρ: Στήριξη σε Ομπράντοβιτς (pic)

Φενέρ: Στήριξη σε Ομπράντοβιτς (pic)

Gazzetta team
Φενέρ: Στήριξη σε Ομπράντοβιτς (pic)
Η Φενέρ με ανακοίνωση της απάντησε στις φήμες σχετικά με το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην ομάδα.

Η Φενέρ έχει κάνει πολύ κακό ξεκίνημα στη Euroleague, μετρώντας 5 νίκες και 10 ήττες.

Τις τελευταίες ώρες αρκετές φήμες υπήρχαν σχετικά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την επόμενη μέρα της Φενέρ, με την τουρκική ομάδα να τοποθετείται με ανακοίνωση, στηρίζοντας απόλυτα τον Ζοτς.

«Η ομάδα μας ξεκίνησε την προετοιμασία με τον κόουτς Ομπράντοβιτς με σκοπό να πετύχουμε τους στόχους μας σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Δυστυχώς, η σεζόν ξεκίνησε με αποτελέσματα που βρίσκονται μακριά από την ταυτότητα της Φενέρ και τις προσδοκίες μας, αλλά δεν έχουμε καμία ερώτηση ή αμφιβολία για τον Ομπράντοβιτς. Η διοίκηση και ο σύλλογος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα που καθοδηγείται από τον Ομπράντοβιτς. Η Φενέρ αποφάσισε να πάρει επίσημη θέση και να διαψεύσει κάθε σενάριο, τονίζοντας σε κάθε τόνο πως εμπιστεύεται και στηρίζει απόλυτα τον Ζοτς, παρά το πολύ άσχημο ξεκίνημα στην Euroleague (5-10).

Τα νέα για τον Ουφούκ Σαρίτσα, που αφορούν πιθανές συζητήσεις, δεν ανταποκρίνονται καθόλου στην πραγματικότητα και βρίσκονται στη σφαίρα της φαντασίας. Αυτά που γράφονται στα social media δεν είναι ρεαλιστικά. Όσον αφορά στους φιλάθλους μας, αν δεν υπάρξει επίσημη πληροφορία από τον σύλλογο, η ατζέντα μας δεν θα γίνει κουτσομπολιό».