Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια με την Αρμάνι

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια με την Αρμάνι
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημέρωσε για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο (17/10, 21.30), για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο την AX Armani Exchange Milan (17/10, 21.30) για την 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το κυριακάτικο ματς με τον φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος, Προμηθέα Πάτρας (13/10, 19.00).

Σημειώνεται πως όποιος αγοράσει εισιτήριο για τoν αγώνα με τον Προμηθέα, θα έχει 20% έκπτωση στην αγορά του εισιτηρίου του για την αναμέτρηση με την AX Armani Exchange Milan (17/10, 21.30).

Υπενθυμίζεται πως την φετινή σεζόν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, κινούμενη σε διεθνή πρότυπα, θα εφαρμόσει τη δυναμική τιμολόγηση στα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνων, όπερ σημαίνει πως σε κάθε ματς οι τιμές τους ενδέχεται να αυξάνονται όσο η διαθεσιμότητα μειώνεται και όσο πλησιάζει η ημερομηνία του αγώνα.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας για τους αγώνες με τον Προμηθέα Πάτρας και την AX Armani Exchange Milan με τους κάτωθι τρόπους:

*Τα εκδοτήρια του Γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» στη θύρα 10, Τηλ. Επικοινωνίας: 21064 400 10, Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-18:00.

*Ηλεκτρονικά στο paobc.gr & viva.gr

*Σημεία πώλησης της VIVA

*Τηλεφωνικά 11876

*Τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5 την Κυριακή 14/10 από τις 17.00 μέχρι τις 19.00.

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.