Φακούντο Καμπάτσο: Ο MVP της σειράς

Φακούντο Καμπάτσο: Ο MVP της σειράς
Η Euroleague Greece αναλύει την εξαιρετική παρουσία του Αργεντινού γκαρντ της Ρεάλ στη σειρά με τον Παναθηναϊκό.

Αν υπήρχε το βραβείο για τον MVP της σειράς των playoffs μεταξύ Ρεάλ και Παναθηναϊκού θα το έπαιρνε με ποσοστό 100% ο Αργεντινός γκαρντ.

Ο Φακούντο Καμπάτσο στις τρεις αναμετρήσεις με τους «πράσινους» όχι απλά μπήκε στα παπούτσια του απόντα Σέρχιο Γιουλ, αλλά έκανε τη συγκεκριμένη απουσία να μην παίξει τον παραμικρό ρόλο.

Ο γκαρντ της Ρεάλ ήταν απολαυστικός και στις δύο πλευρές του γηπέδου.

Στην άμυνα λόγω του χαμηλού κέντρου βάρους πίεζε ακατάπαυστα και δυσκόλεψε τη ζωή των γκαρντ του Παναθηναϊκού. Πολλές φορές μάλιστα έμπαινε στα... πόδια των αντιπάλων του.

Στην επίθεση ήταν γνωστή η ικανότητα στην πάσα που είχε, την οποία κι επιβεβαίωσε, αλλά στα τρία παιχνίδια εμπιστεύτηκε αρκετά την εκτέλεση , δείγμα της αυτοπεποίθησης με την οποία αγωνιζόταν.

Όποτε ήθελε πέρναγε είτε από αριστερά (κυρίως) είτε από δεξιά. Πάντα δημιουργώντας ρήγμα στην «πράσινη» άμυνα με αποτέλεσμα η ικανότητα στην πάσα να προσφέρει πολλά ελεύθερα σουτ στους συμπαίκτες του.

Η απουσία του Γιουλ δεν έδωσε τόσο περισσότερο χρόνο συμμετοχής όσο φανταζόμαστε, αλλά σίγουρα του έδωσε περισσότερες αρμοδιότητες. Ο Πάμπλο Λάσο εμπιστεύτηκε αρκετή ώρα τη μπάλα στα χέρια του και φυσικά ο Καμπάτσο τον δικαίωσε απόλυτα.

Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΤΣΟ ΣΤΑ PLAYOFFS

ΦΑΣΗΧΡ.Π.2Π.3Π.ΡΙΜΠ.ΑΣ.ΚΛΕΨ.ΛΑΘΗ
REGULAR SEASON23:058.138.4%36.5%2.44.51.42.1
PLAYOFFS27:5612.366.7%37.5%4.78.332.3

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.