Ομπράντοβιτς: «Δική μου ευθύνη»

Ομπράντοβιτς: «Δική μου ευθύνη»
Ο Σέρβος τεχνικός της Φενέρμπαχτσε τόνισε πως η Ζαλγκίρις άξιζε τη νίκη και ανέλαβε την ευθύνη του «break».

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το 1-1 της Ζαλγκίρις ανέφερε....«Πριν από οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να πω συγχαρητήρια στην Ζαλγκίρις Κάουνας για τη νίκη. Έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ! Όπως είπα ήταν φυσικό να αντιδράσουν μετά τον τρόπο που έχασαν στον πρώτο αγώνα. Όσο κι αν ήρθαμε τελικά κοντά στη νίκη, η Ζαλγκίρις ήταν αυτή που άξιζε να την πάρει. Δεν παίξαμε στο επίπεδο που απαιτείται για έναν αγώνα playoffs και αυτό είναι πάντα ευθύνη του προπονητή όταν συμβαίνει. Ήταν δική μου ευθύνη. Η σειρά βρίσκεται πια στο 1-1 και θα συνεχιστεί στο Κάουνας. Πρέπει να καταλάβουμε τα λάθη μας. Θα ήθελα να πω και κάτι ακόμη, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον κόσμο μας απόψε που ήταν δίπλα μας από την αρχή ως το τέλος και γέμισε το γήπεδο”.

Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε πως θεωρεί απίθανο να παίξει ο Τζόφρι Λοβέρν στη συνέχεια της σειράς και στάθηκε ιδιαίτερα στον Γιαν Βέσελι «Έχει μεγάλη επιθυμία να παίξει. Είχε πρόβλημα, έκανε επέμβαση, έμεινε εκτός για τρεις εβδομάδες. Δεν είναι εύκολο. Παίζει με μεγάλη θέληση και επιθυμία και αυτό είναι καλό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.