Τόμας: «Κερδίσαμε, αυτό μετρά»

Gazzetta team
Τόμας: «Κερδίσαμε, αυτό μετρά»
Ο ΝτεΣον Τόμας αναφέρθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπασκόνια.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού μιλώντας μετά το ματς με την Μπασκόνια ανέφερε, «Έπαιξαν καλά στο δεύτερο μέρος, πάλεψαν για την διαφορά. Εμείς δεν ήμασταν καλοί σε αυτό το διάστημα, Ξέρουμε ότι έχουμε ακόμα ένα ματς, ακόμα μία ευκαιρία στην Ιταλία. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό. Κάναμε λάθη, η ενέργεια άλλαξε. Ξέραμε ότι έπρεπε να τους σταματήσουμε, έπαιξαν καλά. Το σημαντικό είναι πως κερδίσαμε, το σημαντικό είναι πως δεν μείναμε πίσω. Πρέπει να συνεχίσουμε».

Σχετικά με την κατάρρευση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος, ο ΝτεΣον Τόμας ανέφερε: «Γυρίσαμε καλά την μπάλα στην αρχή, εκτελέσαμε σωστά το πλάνο. Μετά κυνηγήσαμε την παγίδα των εντυπωσιακών plays και οι αντίπαλοι επέστρεψαν στο ματς. Μπήκα και εγώ σε αυτό το σκεπτικό. Μετά χάσαμε τον ρυθμό μας και δεν κάναμε αυτό που έπρεπε, αλλά ευτυχώς στο τέλος κερδίσαμε. Αυτό μετρά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.