Ολυμπιακός: Νίκη με το βλέμμα... προς τα πάνω!

Αντωνία Σπανού
Ολυμπιακός: Νίκη με το βλέμμα... προς τα πάνω!
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Αρμάνι Μιλάνο και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες του και να κοιτάξει προς τα πάνω στην βαθμολογία.

Μεγάλη «μάχη» και σπουδαίο ματς κρύβει η 26η αγωνιστική της Euroleague, με την Αρμάνι Μιλάνο να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής (21:45, NS2). Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, μετά την καλή εμφάνιση στο Μαυροβούνιο, θα ήθελε να συνεχίσει δυνατά και να πάρει μια νίκη που θα την φέρει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ιταλική ομάδα είχε νικήσει με διαφορά 24 πόντων στο πρώτο ματς και οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να πάρουν την ρεβάνς και να κάνουν μια εμφατική νίκη. Με τον Γιάνις Τίμα να έχει ανακοινωθεί ήδη από την Χίμκι, ο Ολυμπιακός είναι με 13 παίκτες στην Ιταλία και τον νεαρό Ποκουσέφσκι στην αποστολή και πέρα από τον τραυματία Γιάνις Στρέλνιεκς, όλοι οι υπόλοιποι είναι πανέτοιμοι για το κρίσιμο αυτό ματς.

Από την πλευρά της η Αρμάνι Μιλάνο έτρεξε ένα εξαιρετικό σερί, αντίθετο από αυτό του Ολυμπιακού, με 5 συνεχόμενες νίκες πριν ηττηθεί από την ΤΣΣΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να συνεχίσει να ανεβαίνει. Οι δυο ομάδες θέλουν την πολύτιμη νίκη και η «μάχη» αναμένεται σκληρή.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Euroleague.