Ολυμπιακός: Νίκη... μονόδρομος!

Αντωνία Σπανού
Ολυμπιακός: Νίκη... μονόδρομος!
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μαυροβούνιο, αντιμετωπίζει την Μπουντούτσνοστ και η νίκη είναι... μονόδρομος για τα playoffs.

Ματς δίχως γυρισμό αυτό στο Μαυροβούνιο, όπου η Μπουντούτσνοστ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική της Euroleague (20:00, NS1) . Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν με την πλάτη στον τοίχο μετά το σερί των πέντε ηττών και θέλουν μόνο την νίκη, που θα τους κρατήσει στις θέσεις των playoffs και θα τους δώσει ψυχολογία, μετά από αρκετά άσχημα σερί αποτελέσματα.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ γνωρίζει καλά ότι η ομάδα από το Μαυροβούνιο δεν θα είναι εύκολη αντίπαλος, έχει καταφέρει να πάρει νίκες από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης και ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια να είναι χαλαρός. Η νίκη θα φέρει και βαθμολογική ανάσα, αλλά και την σωστή ψυχολογία για την τελική ευθεία της διοργάνωσης.

Απώλειες νέες δεν υπάρχουν και ο μοναδικός παίκτης που είναι τραυματίας, είναι ο Γιάνις Στρέλνιεκς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.