Τσαλδάρης: «Έχουμε δρόμο μπροστά μας» (vid)
Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» σχολίασε σχετικά: «Θεωρούμε πως συνολικά είχαμε πολύ καλή παρουσία στο τουρνουά. Θα θέλαμε να είχαμε φτάσει στον τελικό και να παλέψουμε για την πρώτη θέση, όμως, έτσι όπως τα έφερε η κλήρωση ήταν λίγο δύσκολο, γιατί ουσιαστικά παίξαμε τον τελικό στο πρώτο μας παιχνίδι.
Αντιμετωπίσαμε το πρωί της Παρασκευής τον Ερυθρό Αστέρα, σε ένα ματς που προσπαθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Παρόλα αυτά, τα παιδιά έδειξαν πολύ μεγάλο πάθος, ήταν συγκεντρωμένα σε όλη την διάρκεια του τουρνουά, ξεπέρασαν την κούραση και κάθε δυσκολία που παρουσιάστηκε. Το να παίζεις τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα τριών ημερών δεν είναι και το πιο εύκολο.
Ολοκληρώσαμε την παρουσία μας με θετικό πρόσημο και συνεχίζουμε, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, για να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.