Αταμάν: «Είχαμε πλεονέκτημα επειδή δεν έπαιζε ο Σπανούλης»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Αταμάν: «Είχαμε πλεονέκτημα επειδή δεν έπαιζε ο Σπανούλης»
Ο Εργκίν Αταμάν ευχήθηκε να συναντήσει τον Σπανούλη και τον Ολυμπιακό στο Final 4.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές ήταν σαφέστατα ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ένα αποτέλεσμα που φέρνει αρκετά κοντά την ομάδα του στο πλεονέκτημα της έδρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά τη λήξη του παιχνιδιού:

«Παίξαμε πολύ καλά με εξαίρεση το τελευταίο τρίλεπτο της πρώτης περιόδου. Παίξαμε αρκετά επιθετικά στην άμυνα και ειδικά όταν η μπάλα ακούμπαγε στα χέρια του Πρίντεζη. Στην Αθήνα τους είχαμε δώσει 18 επιθετικά ριμπάουντ και απόψε δεν τους το επιτρέψαμε. Στην επίθεση έπαιξε καλά ο Λάρκιν αν και δεν ήμασταν εύστοχοι στα τρίποντα.

Πλέον έχουμε εφτά τελικούς μπροστά μας. Όλα τα ματς στην Euroleague είναι ντέρμπι. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα από 12000 στην εξέδρα.

Σέβομαι τον Ντέιβιν Μπλατ και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο.

Είχαμε το πλεονέκτημα να μην παίζει ο Σπανούλης, ξέρετε ότι είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Είναι διαφορετικό να νικάς τον Ολυμπιακό χωρίς τον Σπανούλη. Ελπίζω να συναντηθούμε στο Final 4.

Τώρα θα παίξουμε στην έδρα της Φενέρ που είναι πρώτη στη βαθμολογία. Οφείλουμε να είμαστε δυνατοί πνευματικά. Φέτος τους έχουμε αντιμετωπίσει τέσσερις φορές κι οι νίκες είναι μοιρασμένες».