Νίκη... ανανέωσης!

Αντωνία Σπανού
Νίκη... ανανέωσης!
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις και θέλει η ανανέωση που υπάρχει στο ρόστερ, να φέρει... αέρα ανανέωσης και νίκη στο παρκέ.

Στο Κάουνας φιλοξενείται ο Παναθηναϊκός για την 19η αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Ζαλγκίρις σε ένα ματς με εξαιρετική σημασία (20:00, NS2). Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο μετρά δύο νέες προσθήκες, Κιλπάτρικ και Πέιν βρίσκονται κανονικά στην αποστολή και άπαντες θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή, που θα είναι εξαιρετικά σημαντική για την συνέχεια. Ειδικά εκτός έδρας και με μια ομάδα που «παλεύει» για την οκτάδα ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας του, σε αντίθεση με τον Κιθ Λάνγκφορντ που συνεχίζει να βρίσκεται εκτός.

Από την πλευρά της η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της, μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες και θα ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να βρίσκεται κοντά στις θέσεις της 8άδας.