Κεμζούρα: «Δεν είχαμε αρκετή ενέργεια»

Κεμζούρα: «Δεν είχαμε αρκετή ενέργεια»

Gazzetta team
Κεμζούρα: «Δεν είχαμε αρκετή ενέργεια»
Ο συνεργάτης του Μπλατ, τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν είχε όση ενέργεια χρειαζόταν απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Σκοράραμε αρκετά αλλά δεν ήταν αρκετή η επίθεση. Έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερο. Η άμυνα μας πλήγωσε. Πέτυχαν ελεύθερα και μαρκαρισμένα τρίποντα. Όταν πλησιάσαμε χάσαμε κάποια λέι απ και ευκαιρίες. Αυτό είναι το μπάσκετ. Για να είσαι πετυχημένος χάσαεμ ενέργεια. Μιλούσαμε για την σημασία της παρουσίας του Μιλουτίνοφ με το ύψος του στην άμυνα και την επίθεση. Ο Μπόγρης έκανε σπουδαία δουλειά όμως η ενέργεια που δείξαμε σήμερα δεν ήταν αρκετή. Ο Μπόγρης είχε συγκέντρωση. Έκανε φάουλ και έπρεπε να τον κάνουμε αλλαγή και να τον προστατεύσουμε. Έκανε καλή δουλειά.

Ξέρει τον ρόλο του. Μερικές φορές δεν λειτουργεί αλλά ξέρει τον ρόλο του. Δουλεύει σκληρά. Ο δρόμος είναι μακρύς. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και τώρα το επόμενο ματς με τον Προμηθέα. Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε με την Χίμκι. Μακάρι να είμαστε υγιείς, έχουμε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.