Ο πρώτος... τελικός για την οκτάδα!

Αντωνία Σπανού
Ο πρώτος... τελικός για την οκτάδα!
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου και θέλει μόνο την νίκη για να πάρει βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα.

Τελικός.... οκτάδας ο σημερινός για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ που παίζει με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ και θέλει μόνο την νίκη που θα κάνει πολύ καλό στους «πράσινους» (21:00, NS2).

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θέλει να αφήσει πίσω της το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής και να προσπαθήσει να πάρει το αποτέλεσμα που θα φέρει και ψυχολογική ανάταση, αλλά και βαθμούς που θα την βάλει σε... τροχιά οκτάδας. Όπως παραδέχτηκε και ο ΝτεΣον Τόμας το παιχνίδι έχει χαρακτήρα do or die και άπαντες γνωρίζουν την σημασία του.

Ο Αμερικανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τους Λάνγκφορντ και Αντετοκούνμπο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών, ενώ οι υπόλοιποι «πράσινοι» με τον κόσμο στο πλευρό τους θα προσπαθήσουν να βγάλουν ενέργεια και διάθεση.

Από την πλευρά της η Μπάγερν Μονάχου απέδειξε στον πρώτο γύρο τι είναι ικανή να κάνει και θα ήθελε μετά την νίκη της στην Γερμανία, να τις διπλασιάσει, κάνοντας ένα μεγάλο διπλό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.