Ιτούδης: «Μας πλήγωσε πολύ το τρίτο δεκάλεπτο»

Ιτούδης: «Μας πλήγωσε πολύ το τρίτο δεκάλεπτο»

Gazzetta team
Ιτούδης: «Μας πλήγωσε πολύ το τρίτο δεκάλεπτο»
Ο Δημήτρης Ιτούδης στήριξε την ήττα της ομάδας του από τη Φενέρ στο τρίτο δεκάλεπτο, όπως επίσης και στα χαμένα ριμπάουντ.
Ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόχας αφού συνεχάρη τη Φενέρ για τη νίκη της, είπε: «Ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο κυριαρχίας. Εμείς στο πρώτο, εκείνοι στο δεύτερο. Σίγουρα το τρίτο δεκάλεπτο ήταν εκείνο που μας πλήγωσε πολύ. Μας πήραν επιθετικά ριμπάουντ, ήταν καλύτεροι στις επαφές ενώ κρίθηκε και στα λάθη. Παρόλα αυτά, αν και μείναμε χωρίς πόντο για έξι λεπτά καταφέραμε να επιστρέψουμε και να προηγηθούμε και με 5-7 πόντους. Βρήκαμε τον τρόπο για να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε».
Σίγουρα στην τελευταία κατοχή θέλαμε να κάνουμε φάουλ για να σταματήσουμε τον χρόνο. Χάσαμε ένα ελεύθερο σουτ, δύο λέι απ ενώ κάναμε και ένα σημαντικό λάθος. Όμως θα παραμείνω στο γεγονός του τρίτου δεκαλέπτου και ότι χάσαμε τα ριμπάουντ. Υπήρχε τεράστια διαφορά στα hustle plays. Είχαν εννέα επιθετικά ριμπάουντ κάτω από το καλάθι μας και εμείς μόνο 8 αμυντικά! Είχαν περισσότερα ριμπάουντ κάτω από το καλάθι μας από ότι εμείς! Και πάλι συγχαρητήρια».