Ο Σίνγκλετον του... 22% τον τελευταίο μήνα!

Ο Σίνγκλετον του... 22% τον τελευταίο μήνα!

Γιώργος Κούβαρης
Ο Σίνγκλετον του... 22% τον τελευταίο μήνα!
Ένα 24ωρο πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» η EuroLeague Greece παρουσιάζει το... βαρομετρικό χαμηλό του Κρις Σίνγκλετον με 22% εντός παιδιάς!

Η μετακίνηση του Αμερικανού φόργουορντ στην Βαρκελώνη μετά από δύο «γεμάτες» και ουσιαστικές σεζόν στον Παναθηναϊκό, ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών στην Μπαρτσελόνα. Στο πρόσωπο του Σίνγκλετον έβλεπαν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αντριάν Μοερμάν αφού συγκαταλέγονταν (και ίσως όχι άδικα) ανάμεσα στα καλύτερα «τεσσάρια» της Ευρώπης. Βέβαια η φετινή του σεζόν στην EuroLeague δεν θυμίζει ούτε στο ελάχιστο τις εμφανίσεις του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ειδικά τον τελευταίο μήνα όπου πραγματοποιεί τη μία... τραγική εμφάνιση μετά την άλλη. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα έξι τελευταία ματς και πιο συγκεκριμένα απέναντι σε Ζάλγκιρις (16/11), Παναθηναϊκό (21/11), Ολίμπια Μιλάνο (23/11), Φενέρμπαχτσε (30/11), Μπουντούτσνοστ (6/12) και Ρεάλ Μαδρίτης (13/11) ο Σίνγκλετον βαδίζει από το... κακό στο χειρότερο. Σε αυτό το διάστημα μετράει κατά μέσο όρο 5,1 πόντους έχοντας μόλις 5/22 δίποντα (22,7%), 4/18 τρίποντα (22,2%) και 9/10 βολές (90%). Ουσιαστικά στην επίθεση της Μπαρτσελόνα αποτελεί τον αδύναμο κρίκο αν αναλογιστεί κάποιος ότι βρίσκεται στο παρκέ 28,2 λεπτά σε κάθε ματς! Επίσης έχει 4,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, 0,6 ασίστ, 0,6 λάθη και 0,5 τάπες.

Συνολικός απολογισμός στα έξι τελευταία ματς για την Μπαρτσελόνα; Τέσσερις ήττες και μόνο δύο νίκες απέναντι σε Ζάλγκιρις εκτός και Αρμάνι εντός έδρας...

Ο ΣΙΝΓΚΛΕΤΟΝ ΣΤΑ ΕΞΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ