Νίκη και επανεκκίνηση!

Αντωνία Σπανού
Νίκη και επανεκκίνηση!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Νταρουσάφακα και θέλει να ξεπεράσει τις απουσίες του και να πάρει την νίκη που θα γίνει η αφετηρία για μια εμφατική επανεκκίνηση.

Να γίνει ολοκληρωτικό restart θέλουν άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο και έχουν την ευκαιρία να το ξεκινήσουν σήμερα. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται την Νταρουσάφακα στο ΟΑΚΑ και μοναδικός στόχος είναι η νίκη (21:30, NS2).

Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν θετικά, μετά την νίκη στο πρωτάθλημα, και να το κάνουν εμφατικά, ώστε να αλλάξουν και την ψυχολογία τους . Τα προβλήματα για τον Τσάβι Πασκουάλ δεν λείπουν, αφού δύσκολα θα παίξουν οι Παπαπέτρου και Λοτζέσκι, αλλά οι υπόλοιποι θα παλέψουν, με τον κόσμο στο πλευρό τους, για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους Τούρκους.

Από την πλευρά της η Νταρουσάφακα βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχει κάνει μόλις μια νίκη και τα περιθώρια για εκείνην έχουν στενέψει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.