Ψηφίσατε: Ο Ολυμπιακός η ομάδα που θα συμπληρώσει τις TOP3!

Αντωνία Σπανού
Ψηφίσατε: Ο Ολυμπιακός η ομάδα που θα συμπληρώσει τις TOP3!
Τρεις ομάδες στην φετινή Euroleague έχουν και πάλι ξεχωρίσει, σας δώσαμε την δυνατότητα να ψηφίσατε ποια μπορεί είτε να τις συμπληρώσει, είτε να τις «χτυπήσει» και επιλέξατε τον Ολυμπιακό.

Φενέρμπαχτσε, Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ έχουν ξεχωρίσει και στην φετινή Euroleague. Η δυναμική που έχουν δείξει στις 11 πρώτες αγωνιστικές είναι τέτοια που δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στις υπόλοιπες ομάδες για το πλεονέκτημα έδρας.

Πάντως για την τετράδα θα γίνει τεράστια «μάχη» και πολλές είναι οι ομάδες που θα παλέψουν μέχρι τέλους για το πλεονέκτημα στα playoffs. Εμείς θέσαμε το ερώτημα και εσείς επιλέξατε για το ποια ομάδα είναι εκείνη που τελικά θα ξεφύγει από τις υπόλοιπες και θα συμπληρώσει τις ΤΟP3.

Ψήφισαν συνολικά 5. 907 αναγνώστες και πρώτος στις ψήφους σας αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός με ποσοστό 43%.

Ο κόσμος της Euroleague Greece επέλεξε τους «ερυθρόλευκους» ως την ομάδα που θα βρει την απαιτούμενη σταθερότητα μέχρι το τέλος της διαδρομής και τελικά θα καταφέρει να βρεθεί να πλαισιώνει τις υπόλοιπες τρεις. Ακολούθησε η Εφές, χωρίς όμως να είναι κοντά σε ψήφους και το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο.

Η ομάδα του Ντέβιντ Μπλατ χρειάζεται χρόνο για να δέσει και φαίνεται πως οι φίλαθλοι πιστεύουν ότι στο δεύτερο μισό θα βρει την ομοιογένεια που χρειάζεται για να πάρει τα αποτελέσματα που θα την ανεβάσουν στην βαθμολογία. Ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει και στο παρελθόν ότι ξέρουν τον τρόπο να ανταποκρίνονται στις δυσκολίες και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από την πίστη του κόσμου προς αυτούς.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην κορυφή, η Εφές ακολουθεί και με μεγάλη διαφορά τρίτος έρχεται ο Παναθηναϊκός.

Τα αποτελέσματα:

ΟΜΑΔΑΨΗΦΟΙ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ2537
ΕΦΕΣ1986
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ534
ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ294
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ233
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ176
ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ54
ΜΠΟΥΝΤΟΥΤΣΝΟΣΤ35
ΧΙΜΚΙ20
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ15
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ15
ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ8