Μια νίκη «χρυσάφι»!

Αντωνία Σπανού
Μια νίκη «χρυσάφι»!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εφές στο ΣΕΦ και θέλει μια νίκη που θα έχει εξαιρετική αξία κόντρα σε μια αντίπαλο με κοινούς στόχους και κοντά στην βαθμολογία.

Ένα εξαιρετικό ματς αναμένεται απόψε στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εφές και το ενδιαφέρον χτυπάει κόκκινο (18:45, NS1). Οι δυο ομάδες βρίσκονται πολύ κοντά στην βαθμολογία και αν συνεχίσουν όπως έχουν ξεκινήσει θα παλέψουν μέχρι το τέλος με κοινούς στόχους.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του για τα καλά την ήττα από την Ζαλγκίρις και να κερδίσει ψυχολογία και βαθμολογική ανάταση κόντρα στους ανεβασμένους Τούρκους. Με μοναδική απώλεια τον Αγραβάνη οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν για ακόμα μια ευρωπαϊκή «μάχη».

Ο κόσμος έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι και τα εισιτήρια για το ματς φεύγουν με εξαιρετικό ρυθμό, αφού ο συνδυασμός με το ποδοσφαιρικό παιχνίδι κόντρα στην Μίλαν ευνοεί και τον κόσμο που θα παρακολουθήσει δύο σπουδαία ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Η Εφές από την πλευρά της μπορεί να προέρχεται από την ήττα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, έχει πάντως φέτος αποδείξει ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα, που δείχνει να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα του παρελθόντος και να παλεύει την φετινή σεζόν σύμφωνα με την αξία της για το τελικό της πλασάρισμα.

Οι δυο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, έχουν πλούσιο παρελθόν και το παιχνίδι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.