Πασκουάλ: «Κάναμε φριχτά λάθη»

Μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στη Ρωσία, ο Τσάβι Πασκουάλ στάθηκε περισσότερο στην εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και τα λάθη που έκαναν κυρίως στην 3η περίοδο. 

Πασκουάλ: «Κάναμε φριχτά λάθη»

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Χίμκι για τη νίκη της. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες απέδωσαν καλύτερα στην επίθεση σε σχέση με την άμυνα. Από εκεί και πέρα είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε αβαντάζ αλλά κάναμε 3-4 λάθη μαζεμένα στο τέλος του ημιχρόνου με αποτέλεσμα η Χίμκι να έχει ένα προβάδισμα τεσσάρων πόντων» ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός και συνέχισε:

«Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες βελτίωσαν την άμυνά τους, όμως εμείς κάναμε φριχτά λάθη στην επίθεση χάνοντας 4-5 εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, αστοχήσαμε σε πολλά ελεύθερα σουτ και γι’ αυτό σκοράραμε μόλις εφτά πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο. Στην τελευταία περίοδο και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους να πάρουν τη νίκη, ωστόσο κάναμε 3-4 λάθη στη σειρά στην επίθεση, επιτρέψαμε στη Χίμκι να πάρει διψήφια διαφορά πόντων και από εκεί και πέρα ήταν αδύνατο να ανατρέψουμε την κατάσταση».