Λάνγκφορντ: «Δεν χρειάζεται πανικός»!

Λάνγκφορντ: «Δεν χρειάζεται πανικός»!

Λάνγκφορντ: «Δεν χρειάζεται πανικός»!
Ο Κιθ Λάνγκφορντ σχολίασε το πρόβλημα του Παναθηναϊκού μακριά από το ΟΑΚΑ και εξήγησε πως οι «πράσινοι» δεν είναι ακόμα 100% συγκεντρωμένοι σε όσα ζητάει από αυτούς ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ηττήθηκε στη Fernando Buesa Arena από την Μπασκόνια και ο Αμερικανός σκόρερ εξήγησε αρχικώς στην κάμερα της NOVA: «Τυπικά το ματς κρίθηκε στην ενέργεια. Δεν είχαμε ενέργεια στο φινάλε, η Μπασκόνια είχε».

Όσον αφορά τη δική του επίδοση με τους 33 πόντους κόντρα στους Βάσκους, είπε: «Πρέπει να είσαι έτοιμος κάθε φορά που σε χρειάζεται η ομάδα. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει συγκεκριμένα συστήματα που πρέπει να ακολουθούμε. Δεν το βλέπω το σημερινό σαν να ήμουν... 10 χρόνια νεότερος. Απλώς πρέπει να είμαι έτοιμος όταν έλθει η στιγμή να παίξω, όταν το ζητήσει ο προπονητής μου».

Ο Λάνγκφορντ αναφέρθηκε στο πρόβλημα του Παναθηναϊκού εκτός έδρας: «Ακόμα και στο παρελθόν, όταν ήμουν στην Αρμάνι και την Ούνικς, το είχα διαπιστώσει. Η ομάδα χάνει τη δυναμική της εκτός έδρας, το είχα παρατηρήσει ως δεδομένο. Τώρα που είμαι εδώ, έχω ευκαιρία να το αλλάξω, να είμαι μέρος της λύσης. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε όσα μας ζητά ο κόουτς και ακόμα δεν είμαστε».

Κατέληξε λέγοντας: «Δεν χρειάζεται πανικός. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.