Αμφίβολος ο Γιουλ για το ΣΕΦ!

Gazzetta team
Αμφίβολος ο Γιουλ για το ΣΕΦ!
Όπως είπε και ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Πάμπλο Λάσο, ο Σέρχιο Γιουλ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο πόδι και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για μερικές ημέρες χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζει το αν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

«Πρέπει να κρατήσουμε εκτός τον Σέρχιο για λίγες ημέρες. Δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα αλλά έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο. Όμως δεν έχει καμία σχέση με τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπισε πέρυσι» ήταν τα λόγια του Λάσο, ο οποίος συνέχισε:

«Θα ήταν λάθος να πιέσουμε τις καταστάσεις και να υπάρξουν αρνητικές συνέπειες που θα καθυστερήσουν την επάνοδό του. Σίγουρα θα θέλει να με... σκοτώσει που θα δεν θα παίξει αλλά θα ήταν καλύτερα για εκείνον να μείνει για λίγο εκτός. Δεν είναι κάτι το σοβαρό. Ο Τόμπκινς από την άλλη πάει καλύτερα και θα δούμε αν θα παίξει με την Γκραν Κανάρια».

Ο Λάσο δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον Γιουλ στην 8η αγωνιστική της EuroLeague και θα φανεί τις επόμενες ημέρες εάν και εφόσον θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό (22/11) στο ΣΕΦ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.