Διαιτητές Euroleague: «Αποδείξεις ή κινούμαστε νομικά»

Gazzetta team
Διαιτητές Euroleague: «Αποδείξεις ή κινούμαστε νομικά»
Η Ένωση διαιτητών Euroleague με επιστολή της ενημέρωσε πως δε δέχεται τις κατηγορίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και ζήτησε αποδείξεις αλλιώς θα κινηθεί νομικά κατά του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Εδώ και λίγους μήνες έχει συσταθεί η Ένωση Διαιτητών Euroleague. Η UEBO έστειλε επιστολή στην οποία αναφέρει πως θα κινηθεί δικαστικά κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Αναλυτικά:

«Η Ένωση Διαιτητών Euroleague καταδικάζει απερίφραστα τις κατηγορίες του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, κ. Γιαννακόπουλου κατά των δύο μελών μας. Απαιτούμε να μας προσκομίσει τις αποδείξεις για αυτές τις κατηγορίες και σε κάθε περίπτωση ενημερώνουμε πως διατηρούμε το δικαίωμα να κινηθούμε νομικά ώστε να προστατέψουμε την ακεραιότητα, τη διαφάνεια και τον επαγγελματισμό των διαιτητών της Ένωσής μας.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε καμία λανθασμένη κατηγορία από οποιοδήποτε μέλος οποιαδήποτε ομάδας, από τη στιγμή που κατά τη δική μας γνώμη όσα έγιναν είχαν στόχο τη χειραγώγηση και δυσκολία της δουλειάς των διαιτητών και για να συνεχίσουν με μη αποδεδειγμένες κατηγορίες να κάνουν τις αποφάσεις μας δυσκολότερες κάτι το οποίο μπορεί να επηρεάσει τη διοργάνωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.