Να της... κόψει το αήττητο!

Αντωνία Σπανού
Να της... κόψει το αήττητο!
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ και θέλει την νίκη για να δείξει την δύναμη του και να κόψει το αήττητο των Ρώσων.

Σπουδαίο είναι το ματς μεταξύ ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακού που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Euroleague (19:00, Nova Sports 2).

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν μέχρι την Μόσχα για να αντιμετωπίσουν μια από τους πιο κλασσικούς αντιπάλους τους. Οι δύο ομάδες που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες αρκετές φορές και κάτω από διαφορετικές συνθήκες πάντα έχουν... μπασκετικές διαφορές να λύσουν και τα παιχνίδια τους έχουν άλλο... χρώμα στον χάρτη της Euroleague.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ γνωρίζει καλά τις δυσκολίες του αγώνα και παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο αν θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν χωρίς τον Γιάνις Στρέλνιεκς στην αποστολή, αφού ο Λετονός γκαρντ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Η ΤΣΣΚΑ από την άλλη είναι μια από τις δύο αήττητες ομάδες της διοργάνωσης και σίγουρα θέλει να συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό και να διατηρήσει αυτό το δεδομένο, ενώ πάντα μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχουν αποτελέσματα από το παρελθόν που προσθέτουν έξτρα πάθος στους δύο αντιπάλους.