Μίτσοφ: «Προσπάθησαν, αλλά στο τέλος εγκατέλειψαν»

Αντωνία Σπανού
Μίτσοφ: «Προσπάθησαν, αλλά στο τέλος εγκατέλειψαν»
O Βλάντιμιρ Μίτσοφ, που έκανε τεράστια ζημιά στον Ολυμπιακό, μίλησε στην Euroleague Greece για τον τρόπο που ήρθε η νίκη, για το... κάζο με την Ρέαλ, αλλά και το στόχο της Μιλάνο, που για την ώρα τον τοποθετεί στα playoffs.

O Βλάντιμιρ Μίτσοφ για ακόμα ένα παιχνίδι της φετινής Euroleague έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ήδη στα τρία πρώτα ματς έχει μέσο όρο 18 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 55.6% στα σουτ τριών πόντων και δείχνει ότι στοχεύει στο να έχει την καλύτερη του σεζόν.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Σέρβος κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ασταμάτητος και τέλειωσε το παιχνίδι με 19 πόντους, με 5 εύστοχα τρίποντα και 4 ριμπάουντ.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην Euroleague Greece κυρίως για το πως κύλησε το παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους», εξήγησε γιατί η ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης και κυρίως ο τρόπος που ήρθε στοίχισε στους Ιταλούς, ενώ έθεσε και τους στόχους για την ομάδα του κάνοντας και σχόλιο για τους αγώνες που ακολουθούν με Χίμκι, Εφές και ΤΣΣΚΑ στο σπίτι της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σέρβος:

«Στην αρχή, στο πρώτο μισό επιτρέψαμε πολλά εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και πολλά εύκολα επιθετικά ριμπάουντ, δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και επιτρέψαμε πολλά ελευθέρα σουτ. Στο δεύτερο μισό, επειδή έπαιζαν στην έδρα τους ήταν το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο 'σπίτι' του και ειδικά μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, πίεσαν. Είναι λογικό. Αλλά εμείς πήγαμε βήμα βήμα, επίθεση την επίθεση και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε διαφορά. Προσπάθησαν αλλά τελικά εγκατέλειψαν, βάλαμε κάποια τρελά σουτ στο τέλος και ήρθε η νίκη που μπορεί να φάνηκε εύκολη, αλλά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι».

Η Αρμάνι Μιλάνο την προηγούμενη αγωνιστική προηγήθηκε μέχρι και με 15 πόντους, πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά 9 πόντων, στα τελευταία λεπτά έχασε το προβάδισμα και τελικά έχασε και το παιχνίδι. Ο Μίτσοφ σχολίασε την νοοτροπία σε σχέση με τα δύο παιχνίδια.

«Υπήρχε στο μυαλό μας το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Προηγηθήκαμε με 15 πόντους, μετά πιεστήκαμε χάσαμε τον έλεγχο και οι Ισπανοί φαινόντουσαν ασταμάτητοι και τελικά νίκησαν. Σε αυτό το παιχνίδι θέλαμε να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Έπρεπε και ήταν υποχρέωση μας να βγάλουμε αντίδραση. Χάσαμε όπως χάσαμε στην Μαδρίτη, αλλά σε αυτό το παιχνίδι μείναμε προσηλωμένοι στο πλάνο του παιχνιδιού μας ».

Ενώ για τον στόχο της ιταλικής ομάδας που δεν κατάφερε πέρυσι να μπει στα playoffs είπε:

«Σίγουρα ο στόχος μας αυτή την στιγμή για την φετινή Euroleague είναι το TOP 8. Την περασμένη σεζόν δεν καταφέραμε καν να προκριθούμε στα playoffs και αυτή την σεζόν θεωρώ ότι έχουμε την ομάδα να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Τώρα είμαστε σε πολύ καλή θέση. Πρώτα γιατί τα τρία επόμενα παιχνίδια μας είναι στην έδρα μας, το τελευταίο είναι με την ΤΣΣΚΑ, αλλά αν πάμε βήμα βήμα και καταφέρουμε να τα κερδίσουμε θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.