Επιστρέφει «σπίτι», κοιτάει μπροστά!

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Γκραν Κανάρια, θέλει να αφήσει πίσω του την περασμένη αγωνιστική και να πάρει την νίκη που θα τον κάνει να τελειώσει δυνατά την δύσκολη εβδομάδα.

Επιστρέφει «σπίτι», κοιτάει μπροστά!

Να αφήσει πίσω του την ήττα στην Γερμανία και να προχωρήσει δυνατά στην συνέχεια της Euroleague θέλει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στο ΟΑΚΑ και αντιμετωπίζουν την Γκραν Κανάρια (20:00, NS1) θέλοντας την νίκη που θα τον κάνει να τελειώσει δυνατά την πρώτη δύσκολη εβδομάδα.

Όλοι στο «πράσινο» στρατόπεδο κατάλαβαν καλά τα λάθη της περασμένης αγωνιστικής και θέλουν την νίκη που θα επαναφέρει την ηρεμία και θα δώσει κυρίως την ψυχολογική ώθηση για την συνέχεια.

Ο κόσμος για ακόμα μια φορά αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του και ο Τσάβι Πασκουάλ θα πρέπει να βρει λύση για το πρόβλημα της απουσίας του Ματ Λοτζέσκι, που τέθηκε εκτός με θλάση από το ματς με τους Γερμανούς.

Από την άλλη πλευρά οι Ισπανοί έρχονται με εξαιρετική ψυχολογία μετά την νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα την περασμένη αγωνιστική και θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο «κάστρο» του Παναθηναϊκού.