Πασκουάλ: «Προσοχή σε Γιόβιτς και Κόπονεν»

Πασκουάλ: «Προσοχή σε Γιόβιτς και Κόπονεν»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Προσοχή σε Γιόβιτς και Κόπονεν»
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπάγερν στο Μόναχο (16/10, 21:30).

Ο Καταλανός προπονητής του «τριφυλλιού» σχολίασε αρχικά στην κάμερα της Nova για το τι περιμένει να δει στο ματς με τους Γερμανούς: «Είναι το πρώτο παιχνίδι μας εκτός έδρας, πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά, για να το αντιμετωπίσουμε. Η Μπάγερν είναι μία νέα ομάδα στη διοργάνωση, όμως, είδαμε ότι στο ματς με την Έφες ήταν για 25 λεπτά αρκετά καλή και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο μεταξύ μας παιχνίδι».

Για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» για τον ομάδα του σχολίασε: «Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορείς να σκεφτείς και τα δύο παιχνίδια. Πρέπει να κοιτάζεις κάθε ένα ξεχωριστά. Πρώτα θα δούμε αυτό με την Μπάγερν και στη συνέχεια εκείνο με την Γκραν Κανάρια».

Για τα «κλειδιά» στο παιχνίδι της γερμανικής ομάδας ανέφερε: «Στο ρυθμό, στην περιφέρεια με Γιόβιτς και Κοπόνεν που δίνουν όλο το ρυθμό στο παιχνίδι της Μπάγερν. Όποια ομάδα ελέγξει το ρυθμό, αυτή θα κερδίσει και το παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.