Παπαπέτρου: «Ένιωσα την αγάπη του κόσμου»

Παπαπέτρου: «Ένιωσα την αγάπη του κόσμου»

Γιώργος Κούβαρης
Παπαπέτρου: «Ένιωσα την αγάπη του κόσμου»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλάει στο gazzetta.gr για την πρώτη του εμπειρία ως... γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ, στέκεται στον «δίκαιο Πασκουάλ» και υπογραμμίζει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να «χτυπήσει» φέτος με πολλούς τρόπους.

Αν απομονώσουμε τον λόγο που διεξήχθη το 1ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο κλειστό του ΟΑΚΑ το διήμερο 27-28/9 και εστιάσουμε καθαρά και μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήθελαν να δουν τρία πράγματα...

Ζήσε τη δράση του ποδοσφαίρου και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το πρώτο και κυριότερο, την ομάδα τους να παίζει πλήρης για πρώτη φορά. Το δεύτερο τη συνύπαρξη Καλάθη-Λάνγκφορντ, τις συνεργασίες του αρχηγού των «πρασίνων» με όλα τα νέα αποκτήματα της ομάδας, αλλά και τον... ίδιο τον Καλάθη μετά την ανανέωσή του για άλλα τρία χρόνια με την ομάδα. Το τρίτο αφορούσε τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Κακά τα ψέμματα. Είναι διαφορετικό να βλέπουν κάποιον παίκτη που τα πέντε προηγούμενα χρόνια φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και... διαφορετικό με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Άλλωστε μέσω των social media τον είχαν ήδη υποδεχθεί «ζεστά» και απλά έμενε και η πρώτη φορά που θα τον έβλεπαν με το τριφύλλι στο στήθος.

Πράγματι. Στο άκουσμα του ονόματός του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, όλο το γήπεδο χειροκρότησε θερμά ενώ τον αποθέωνε και σε κάθε πετυχημένη του προσπάθεια. Και δεν... ήταν και λίγες κατά τη διάρκεια του εορταστικού και συνάμα συγκινητικού διημέρου: «Προσωπικά νιώθω πολύ καλά. Πραγματικά ένιωσα αυτήν την αγάπη και την στήριξη του κόσμου και τον ευχαριστώ πολύ. Θέλω να δουλεύω σωστά και να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα» ήταν το σχετικό σχόλιο του Ιωάννη Παπαπέτρου στο gazzetta.gr, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές. Δόξα τω Θεώ εμφανιστήκαμε καλοί και στα δύο παιχνίδια. Κερδίσαμε, παίξαμε καλά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου, αλλά και του κόσμου που ήρθε και στήριξε αυτήν την προσπάθεια. Αντεπεξήλθαμε σε αυτά τα ματς, αλλά δεν λέει και κάτι αυτό. Μην ξεχνάμε ότι ήταν απλά και μόνο δύο φιλικά! Πλέον πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και ακόμα καλύτερα στο μέλλον».

Όσο για το νέο... προφίλ του Παναθηναϊκού; «Η ομάδα μπορεί να χτυπήσει με διαφορετικούς τρόπους. Με σουτ, με drive, από το post, πιστεύω η ομάδα διαθέτει αρκετά όπλα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα χημείας και να βρούμε τους αυτοματισμούς μας».

Η αλήθεια είναι ότι ο Τσάβι Πασκουάλ δείχνει να πιστεύει πολύ στον 24χρονο φόργουορντ, αλλά όπως μας είπε εκείνος «δεν υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα και οδηγίες από τον προπονητή. Απλά μπαίνεις στο παρκέ και κερδίζεις αυτό που πρέπει να κερδίσεις. Ο coach είναι δίκαιος! Δίνει στον καθένα αυτό που του αναλογεί, ενώ αναδεικνύει τις δυνατότητές σου στα δυνατά σου σημεία».

Όσο για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας με το τζάμπολ της EuroLeague; «Θα είμαστε έτοιμοι όσο έτοιμες θα είναι και οι άλλες ομάδες της διοργάνωσης. Σίγουρα δεν θα βρισκόμαστε στο 100% της ετοιμότητάς μας αλλά οφείλουμε να ήμαστε σε ένα καλό επίπεδο επειδή πρέπει να ξεκινήσουμε τα παιχνίδια της EuroLeague με νίκες».