Καλάθης: «Πρώτος στόχος το Final 4»!

Καλάθης: «Πρώτος στόχος το Final 4»!

Gazzetta team
Καλάθης: «Πρώτος στόχος το Final 4»!
Ο Νικ Καλάθης ξεκαθάρισε ότι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν είναι η επιστροφή στο Final 4 της EuroLeague για πρώτη φορά έπειτα από το 2012.

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της NOVA στο πλαίσιο της Media Day των «πράσινων», εξηγώντας αρχικώς πως «αισθάνομαι καλά, υγιής. Δεν έχω παίξει πολύ με τα παιδιά εδώ στην ομάδα, λόγω της Εθνικής ομάδας. Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα κι ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους».

Εν συνεχεία κλήθηκε να σχολιάσει τους φετινούς στόχους του Παναθηναϊκού: «Ο πρώτος στόχος είναι το Final 4. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αλλά είναι πολύ σημαντικό να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο στην ομάδα, είναι βασικό. Πρέπει να παίξεις το σωστό μπάσκετ την κατάλληλη στιγμή. Να παίξεις καλό μπάσκετ την στιγμή που θα παίξεις μια σειρά πέντε αγώνων με μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Φενέρ και η ΤΣΣΚΑ. Αν μπορείς, επίσης να παίξεις καλό μπάσκετ όλη την σεζόν, είναι σημαντικό».

Ο Καλάθης αναφέρθηκε στον «μύθο» που έχει δημιουργήσει στην EuroLeague: «Αισθάνομαι καλά μ’ αυτά που λένε για μένα. Σημαίνει ότι θέλουν να παίζουν μαζί σου. Είναι όμορφο κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. Σαν πλει μέικερ είναι και δουλειά μου να κάνω τους άλλους χαρούμενους».