Η αλήθεια για το δεκαετές συμβόλαιο του Ναβάρο!

Η αλήθεια για το δεκαετές συμβόλαιο του Ναβάρο!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Η αλήθεια για το δεκαετές συμβόλαιο του Ναβάρο!
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ήθελε να παίξει μπάσκετ για ακόμα έναν χρόνο, η Μπαρτσελόνα τον πίεσε να σταματήσει και ο GM των Καταλανών, Νάτσο Ροντρίγκεθ, αποκάλυψε τους όρους της δεκαετούς συμφωνίας.

Τον Σεπτέμβρη του 2017 ο Ναβάρο υπέγραψε το τελευταίο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα. Για την ακρίβεια, υπέγραψε συμβόλαιο ζωής με τους «μπλαουγκράνα» καθώς η συμφωνία με τους Καταλανούς είναι δεκαετούς διάρκειας. Το... άκομψο τέλος της καριέρας του (ο ίδιος ήθελε να αγωνιστεί ακόμα έναν χρόνο) έφερε ξανά στο προσκήνιο τις λεπτομέρειες εκείνης της συμφωνίας, με τον GM της Μπαρτσελόνα, Νάτσο Ροντρίγκεθ να αποκαλύπτει τους όρους της δεκαετούς συμφωνίας.

«Το δεκαετές συμβόλαιο που υπογράψαμε με τον Χουάν Κάρλος προέβλεπε τα εξής: ένας χρόνος ως παίκτης και εννιά ως προπονητής - μέλος του σταφ. Είναι αλήθεια ότι μπορούσαμε να επεκτείνουμε την συνεργασία του στην Μπαρτσελόνα ως παίκτη κατόπιν προφορικής συμφωνίας όμως το συμβόλαιο που υπέγραψε ήταν για 1+9 χρόνια. Τώρα σε ό,τι αφορά τον ρόλο του στο "οικοδόμημα" της Μπαρτσελόνα, πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα εκτός παρκέ. Είναι λογικό, αφού υπηρετεί αυτόν τον οργανισμό τα τελευταία 20 χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων αποκτημάτων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.