Πασκουάλ: «Να συνεισφέρουμε στον κοινό στόχο»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Να συνεισφέρουμε στον κοινό στόχο»
Οι προπονητές της EuroLeague βρέθηκαν στη Βαρκελώνη και συνομίλησαν με τον πρόεδρο κι εκτελεστικό διευθυντή της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου για την οικονομική στρατηγική της διοργάνωσης και την ανάγκη να αναπτυχθούν ισχυροί δεσμοί μεταξύ της EuroLeague και των προπονητών.

«Οφείλουμε να ακούμε τους ανθρώπους που αφιερώνουν τον χρόνο τους στο να βελτιώσουν το μέλλον της διοργάνωσης και να συνεργαστούμε μαζί τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε τις απόψεις μας και θα συνεισφέρουμε στον κοινό στόχο: Το να πετύχουμε μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα και καλύτερες εμπορικές συμφωνίες, συμβάλλοντας στη βελτίωση του προϊόντος...» εξήγησε από την πλευρά του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος βρέθηκε κανονικά στη συνάντηση όπως είχε αναφέρει το gazzetta.gr.

«Είναι σημαντικό ότι οι προπονητές έχουν πλέον επίγνωση της κατάστασης. Γνωρίζουν τις δομές, το πρόγραμμα, όλα...» ανέφερε ο κόουτς της Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν.

Στην ετήσια συνάντηση των προπονητών της EuroLeague βρέθηκαν οι Ντέγιαν Ράντονιτς (Μπάγερν Μονάχου), Εργκίν Αταμάν (Αναντολού Εφές), Σιμόνε Πιανιτζιάνι (Αρμάνι Μιλάνο), Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Γιώργος Μπαρτζώκας (Χίμκι), Τσάβι Πασκουάλ (Παναθηναϊκός), Σβέτισλαβ Πέσιτς (Μπαρτσελόνα), Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζαλγκίρις), Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Πέδρο Μαρτίνεθ (Μπασκόνια), Νέβεν Σπάχια (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Αχμέτ Τσακί (Νταρουσάφακα), Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Φενέρμπαχτσε) και Αλεξάνταρ Ντζίκιτς (Μπουντούτσνοστ), που συνομίλησαν με τον πρόεδρο και εκτελεστικό διευθυντή της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου.