Επιτέλους... Final 4!

Επιτέλους... Final 4!
Η πιο μεγάλη ώρα για την φετινή Euroleague είναι σήμερα, αφού οι τέσσερις κορυφαίες ομάδες ρίχνονται στην «μάχη». Πρώτος ημιτελικός μεταξύ της Φενέρ – Ζαλγκίρις (19:00, NS1) και αργότερα αναμετρούνται ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, NS1) με φόντο τον μεγάλο τελικό.

Τα πολλά λόγια τελείωσαν και πλέον το μπάσκετ έχει τον πρώτο λόγο. H γιορτή του Final 4 στο Βελιγράδι έχει ήδη ξεκινήσει και θα κορυφωθεί με τον πρώτο ημιτελικό.

Η Φενέρμπαχτσε με την Ζλαγκίρις αποτελούν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών και οι δυο ομάδες θα παλέψουν για το εισιτήριο. Άπαντες είναι παρόντες, προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι ετοιμάζονται να απολαύσουν ένα μεγάλο παιχνίδι.

Το ενδιαφέρον μεταφέρεται και στην άκρη του πάγκου πάντως, αφού Ομπράντοβιτς και Σάρας ή αλλιώς δάσκαλος και μαθητής βρίσκονται ως αντίπαλοι και παίρνουν μερίδιο προσοχής που τους αναλογεί. Ο ένας μάστερ του είδους, ο άλλος πρωτάρης στο... κοστούμι και το παιχνίδι αναμένεται συναρπαστικό.

Οι παίκτες της Φενέρ έχοντας την εμπειρία και φυσικά τον τίτλο των πρωταθλητών Ευρώπης, τουλάχιστον για λίγο ακόμα, θα βρουν απέναντι τους τους... άπειρους αλλά εντυπωσιακούς Λιθουανούς. Το μόνο που μένει είναι να δούμε στο παρκέ μια ακόμα σπουδαία αναμέτρηση, αντάξια των δύο ομάδων.

Από την άλλη πλευρά το ζευγάρι του βραδινού ημιτελικού συνθέτουν οι ΤΣΣΚΑ με την Ρεάλ Μαδρίτης. Έμπειρες ομάδες και οι δύο, ξέρουν τι θέλουν, έκαναν σπουδαία προσπάθεια μέχρι εδώ και θέλουν να ανταποκριθούν σε αυτό το τελευταίο βήμα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Ντε Κολό και Ροντρίγκεθ από την μία, Ντόντσιτς και Γιουλ από την άλλη μαζί με τους σπουδαίους συμπαίκτες τους καλούνται να παίξουν το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν και να πάρουν το πολύτιμο εισιτήριο μέχρι το επόμενο.

Καλή απόλαυση σε όλους μας!