Ροντρίγκεθ: «Δύσκολο να διαλέξεις τον MVP» (vid)

Ροντρίγκεθ: «Δύσκολο να διαλέξεις τον MVP» (vid)
Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ σχολίασε την αναμέτρηση με την παλιά του ομάδα, Ρεάλ, κλήθηκε να διαλέξει τον φετινό MVP και μίλησε για την επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ.

Ο Ισπανός γκαρντ είπε αρχικά: «Είναι πολύ ξεχωριστό ματς, αλλά όταν είσαι στην Ευρώπη, θες να βρίσκεσαι εδώ στο τέλος, όλη τη χρονιά προετοιμάζεσαι γι' αυτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να τον πετύχουμε».

Για το πως αντιμετωπίζει το συναίσθημα του να παίζει κόντρα στην πρώην ομάδα του, τη Ρεάλ, δήλωσε: «Είναι όντως ξεχωριστό, αλλά όταν παίζεις στην Ευρώπη τόσο καιρό με αυτό το σύστημα, είναι ωραία όταν τα καταφέρνεις. Κάναμε καλή δουλειά. Ανυπομονούσαμε πολύ γι' αυτό και είναι η ώρα να το απολαύσουμε».

Για το ποιος αξίζει φέτος τον τίτλο του MVP, υποστήριξε: «Δεν είμαι αρμόδιος να το πω αυτό, με τόσους ταλαντούχους παίκτες εδώ, όπως ο Λούκα! Έχει να κάνει με τα στατιστικά, την απόδοση, τα συναισθήματα, τους προπονητές, τους φιλάθλους, όλα. Θα δούμε την Κυριακή ποιος θα είναι. Είναι πολλοί. Κάποιοι γκαρντ, που έχουν την μπάλα αρκετά στα χέρια τους, σαν εμένα, ο Ντόντσιτς πήρε την Ρεάλ πάνω του φέτος, ο Ντε Κολό επίσης είναι πολύ αποτελεσματικός. Είναι περίπλοκο. Είναι λεπτομέρειες, πολλοί ταλαντούχοι παίκτες, που κάνουν πολύ καλή δουλειά».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε συγκεντρωμένοι σε ό,τι έχουμε να κάνουμε. Θα είναι ιδιαίτερο, πάντα είναι όταν παίζεις κόντρα στην παλιά σου ομάδα, όπως είπα και πριν. Πέρυσι έπαιξα στους Σίξερς και πήρα την ευκαιρία να επιστρέψω Ευρώπη και στο Final 4 με μια νέα ομάδα. Όσο για τις ασίστ, είναι δουλειά για 2 (γέλια)».

Για την επιστροφή του Γιουλ τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Γιουλ, μετά από όσα πέρασε. Είναι ικανοποίηση και πολυ σημαντικό για τη Ρεάλ. Θα προσπαθήσουμε να τον περίορίσουμε, αλλά είναι πολύ ταλαντούχος».