Τα ρέστα του!

Ο Ολυμπιακός παίζει τα... ρέστα του στο Κάουνας (20:00, NS2), αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις και το ματς έχει χαρακτήρα τελικού για τους «ερυθρόλευκους».

Τα ρέστα του!

Όλα ή τίποτα για τον Ολυμπιακό στο Κάουνας.

Τα ψέμματα τελειώσαν για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στο 2-1 της σειράς και περιθώρια δεν υπάρχουν. Η νίκη δίνει... ανάσα ζωής στην ελληνική ομάδα, αφού θα φέρει την σειρά πίσω στο ΣΕΦ, ενώ με ήττα το ευρωπαϊκό ταξίδι φτάνει στο τέλος του.

Τα προβλήματα είναι πολλά και γνωστά, με τον Πρίντεζη να είναι εκείνος που βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση, αφού πονάει και δεν κατάφερε ούτε να προπονηθεί χθες. Ο Ολυμπιακός έχει να ξεπεράσει κάμποσα προβλήματα, να αφήσει πίσω του την κακή του εμφάνιση, να ηρεμήσει και να συγκεντρωθεί για να πάρει μια νίκη και να κρατήσει «ζωντανές» τις ελπίδες του για πρόκριση στο Final 4.

Από την άλλη η Ζαλγκίρις είναι σε πολύ καλύτερη θέση. Μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο Game 3 η ψυχολογία είναι στα ύψη και θέλει, με όπλο τον κόσμο της, να πανηγυρίσει ακόμα μια φορά και να γράψει ιστορία.

Ο Ολυμπιακός το έχει κάνει, έχει αποδείξει ότι μπορεί, μένει να το δείξει και στο παρκέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 1-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 78-87 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 79-68

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 80-60

ZΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 26/04, 20:00

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 01/05 (αν χρειαστεί)