Μάντζαρης: «Μέχρι και ο Μιλουτίνοφ ήθελε να παίξει»

Μάντζαρης: «Μέχρι και ο Μιλουτίνοφ ήθελε να παίξει»

Gazzetta team
Μάντζαρης: «Μέχρι και ο Μιλουτίνοφ ήθελε να παίξει»
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης που ήταν από τους παίκτες-κλειδιά του Ολυμπιακού στο Game 2 στάθηκε στην μεγάλη θέληση που υπήρχε από όλους!

«Όλα τα παιδιά ήταν διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ακόμα και ο Μιλουτίνοφ ήθελε να παίξει. Όλοι ήθελαν να παίξουν. Όποιος μπήκε έδωσε το κάτι παραπάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο γκαρντ του Ολυμπιακού, ενώ μεταξύ άλλων, είπε:

«Ξέραμε ότι έπρεπε να αντιδράσουμε αφού είχαμε κάνει ένα ψιλοκακό παιχνίδι. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος και τον ευχαριστούμε για την ατμόσφαιρα. Ακόμα και όταν αντέδρασε η Ζαλγκίρις και πήγε ισοπαλία, δείξαμε χαρακτήρα και ψυχραιμία. Πήραμε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια.

Είπαμε ότι έπρεπε να βελτιώσουμε την άμυνά μας και να τους πιέσουμε περισσότερο. Αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη. Ελέγξαμε και τα ριμπάουντ».

Όσο για τα ματς του Κάουνας; «Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι νωρίς ακόμα, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο ματς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.