Τόμιτς: «Οι διαιτητές στο τέλος είτε δεν είδαν, είτε δεν ήθελαν να δουν»!

Ο Μίλαν Τόμιτς σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζαλγκίρις και στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις στο ΣΕΦ.  

Τόμιτς: «Οι διαιτητές στο τέλος είτε δεν είδαν, είτε δεν ήθελαν να δουν»!

«Θα σας πω δυο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι η σειρά είναι μεγάλη, κι υπάρχει το επόμενο παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Θα πάμε στο Κάουνας για να πάρουμε την πρόκριση κι όχι να επιστρέψουμε εδώ για το πέμπτο παιχνίδι» εξήγησε αρχικώς ο βοηθός προπονητής του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τη Ζαλγκίρις.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το δεύτερο είναι ότι εμείς μέχρι στιγμής δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για τη διαιτησία ή για οτιδήποτε. Από την στιγμή που κάποιοι μιλάνε για τους διαιτητές μετά το παιχνίδι της regular season και πριν από το σημερινό. Πιστεύω ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο σε κάποιες καθοριστικές φάσεις στο τέλος, που είτε δεν είδαν είτε δεν ήθελαν να δουν. 

Από εκεί και πέρα πρέπει να μιλήσουμε κι εμείς γιατί στο μπάσκετ πρέπει να είσαι περήφανος και δεν πρέπει να αφήνεις κανέναν να κάνει κακό στην ομάδα. Ειδικά στις κρίσιμες φάσεις. Όλες οι επαφές σ' εμάς ήταν φάουλ και στην άλλη ομάδα, όχι. Αυτή είναι η ανάλυση, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Ούτε να κλάψουμε για το αν πόναγε ο Μιλουτίνοφ και κούτσαινε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, ούτε αν ο Παπανικολάου ήταν εκτός, ούτε αν ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Εμείς πρέπει να μιλήσουμε για μπάσκετ. Μόνο γι αυτό και ίσως για κάποια άλλα πράγματα».