Η διαφορά ποιότητας και οι 9 ήττες

Η διαφορά ποιότητας και οι 9 ήττες

Book-nomikarios Book-nomikarios
Η διαφορά ποιότητας και οι 9 ήττες
O Bοοk-nomikarios θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός παρά τα προβληματάκια του θα κάνει το 1-0 στη σειρά με την Ζαλγκίρις, ενώ η Νάπολι δεν θα πετάξει λευκή πετσέτα στον τίτλο έστω πριν απ' το ματς στο Τορίνο.
Η Ζαλγκίρις είναι ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης. Ο κόουτς Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει κάνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά στον πάγκο της. Mε πολύ χαμηλό μπάτζετ έχει καταφέρει και έχει φτιάξει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα (ως προς τις κορυφαίες της ευρωλίγκας), ένω "έβαλε από κάτω" ουκ ολίγες ομάδες που είχαν δαπανήσει απείρως περισσότερα χρήματα την τρέχουσα σεζόν. Είναι μια ομάδα άξια συγχαρητηρίων. Φυσικά, στη Λιθουανία όλοι ασχολούνται με το μπάσκετ και όπλο της είναι ΚΑΙ ο κόσμος της που πάντα βρίσκεται στο πλευρό της.
Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός ΠΟΙΟΤΙΚΑ υπερέχει ξεκάθαρα σ' όλες τις θέσεις, ιδιαίτερα δε μες στη ρακέτα. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος επίσης αποδεικνύει ότι ξέρει να φτιάχνει ΟΜΑΔΕΣ. Μπορεί οι οπαδοί των ερυθρολεύκων να θέλουν το "κάτι παραπάνω", αλλά "αυστηρά στα χαρτιά" ο Ολυμπιακός δεν ήταν για 3η θέση και "μια ανάσα" από το Final Four, όπως και να το κάνουμε. Πιστεύω ότι η Ζαλγκίρις ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα κάνει break στο Φάληρο, ειδικά στο πρώτο ματς. Δεν την έχω ικανή. Για να κάνεις διπλό σε κρίσιμο αγώνα που όλοι παίζουν με το μαχαίρι στα δόντια χρειάζεσαι έναν παιχταρά, έναν ηγέτη, μια "σπουδαία εμφάνιση" από κάποιο κρυφό χαρτί, κάτι που δεν το διαθέτει.
Η Ουντινέζε μετράει 9 σερί ήττες στις οποίες δέχεται ΣΥΝΕΧΕΙΑ από 2 γκολ ! Είχε και μια 1 ισοπαλία πιο πριν για το 10άρι χωρίς τρίποντο. Η Νάπολι ΔΕ ΘΕΛΕΙ να κριθούν όλα ΠΡΙΝ το ματς στο Τορίνο. Νομίζω δεν το θέλει όλη η Ιταλία και ίσως και όλη η Ευρώπη αυτό. Οι παρτενοπέι δεν πατάνε καλά στα πόδια τους εδώ και καιρό, νίκησαν 2-1 στις καθυστερήσεις την Κιέβο, γκέλαραν με την Μίλαν 0-0, νωρίτερα είχαν φέρει 1-1 με την μετριότατη Σασουόλο (που έφερε εντός έδρας ισοπαλία ακόμα και με την υποβιβασμένη Μπενεβέντο), κοντολογίς δεν δείχνει την ωριμότητα και το μέταλλο ομάδας για τίτλο, αλλά απέναντι στις "ζέβρες" των 9 σερί ηττών με 2 τεμάχια σταθερά σε κάθε ματς στην πλάτη, θέλει προσπάθεια να γκελάρεις...
ΥΓ-1. Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr
ΥΓ-2. Πάμε να κλείσουμε 5 μήνες στο ανανεωμένο bwm (των 18 ετών) και τα 4 money management ή ταμεία αν προτιμάτε (tips, live betting, speculative bets με αποδόσεις 3.00 ως 9.00 και hedging bets με αποδόσεις > 10.00) έχουν ΔΙΨΗΦΙΟ ΘΕΤΙΚΟ YIELD !

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).