Σενγκέλια: «Όλοι μας σέβονται»

Σενγκέλια: «Όλοι μας σέβονται»

Σενγκέλια: «Όλοι μας σέβονται»
O MVP Μαρτίου, Τόρνικε Σενγκέλια μίλησε για το βραβείο και την πορεία της Μπασκόνια στη συνέχεια της σεζόν.

O Γεωργιανός φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague με αφορμή το βραβείο του Πολυτιμότερου Παίκτη για τον μήνα Μάρτιο.

Μεταξύ άλλων ο Τόρνικε Σενγκέλια ανέφερε πως, «Μας έδωσε αυτοπεποίθηση, ακριβώς όση χρειαζόμασταν για να πάμε στα playoffs. Δεν έχει σημασία ποιον θα αντιμετωπίσουμε εκεί γιατί όλοι μας σέβονται, ειδικά όταν παίζουμε στην έδρα μας».

Για το σύστημα της διοργάνωσης: «Είναι πολύ καλό, επειδή όταν παίζεις σε διαφορετικά γκρουπ δεν έχεις την ευκαιρία να παίξεις ενάντια σε όλους. Είναι περισσότερα παιχνίδια από πριν, αλλά νομίζω πως είναι πιο διασκεδαστικό,όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τους φιλάθλους. Γενικά είναι καλύτερα έτσι».

Για τη συμμετοχή κάποιας ομάδας από την Γεωργία στην Euroleague: «Mπορώ να πω πως είναι ένα από τα πιο μεγάλα μου όνειρα να συμμετάσχει κάποια ομάδα από την Euroleague. Ίσως κάποια μέρα να γίνει πραγματικότητα! Η Euroleague γίνεται όλο και πιο δημοφιλής μέρα με την μέρα. Η τηλεόραση δείχνει πολλά παιχνίδια από Μπασκόνια και Ουνικάχα Μάλαγα, λόγω του Σερμαντίνι. Γίνεται όλο και πιο γνωστή».

Για το σερί της Μπασκόνια: «Ξέρουμε πως είμαστε η πρώτη ομάδα της Euroleague που κέρδισε έξι ματς σε ένα μήνα, όμως συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι κόντρα στην Εφές την Πέμπτη και μετά από αυτό θα δούμε ποιος είναι ο αντίπαλός μας στα playoffs για να προετοιμαστούμε. Ξέρουμε πως δεν θα έχουμε πλεονέκτημα έδρας, αλλά θα πολεμήσουμε για να κερδίσουμε έστω ένα παιχνίδι εκτός και να προστατέψουμε την έδρα μας στη Βιτόρια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.