Ιτούδης: «Αξίζαμε την πρωτιά»

Ιτούδης: «Αξίζαμε την πρωτιά»
Ο Δημήτρης Ιτούδης σχολίασε τη νίκη της ΤΣΣΚΑ και την πρωτιά που κατέκτησε.

Ο Ελληνας τεχνικός μιλώντας στην κάμερα της Nova αρχικά ανέφερε πως, «Ένας εκ των στόχων μας ήταν η πρωτιά, αλλά σε αυτή την Euroleague προέχει να είσαι στα playoffs. Ακολουθεί το πλεονέκτημα της έδρας και εν συνεχεία η κορυφή. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για αυτό. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, το αρχικό μομέντουμ άνηκε στον Ολυμπιακό όπου σκόραρε 18 πόντους σε 5 λεπτά και ακολούθησε ένα γρήγορο 10-0. Το δεύτερο στοιχείο ήταν τα αβίαστα λάθη που κάναμε και καταστάσεις τις οποίες δε διαχειριστήκαμε καλά. Στοχεύσαμε στα mismatch είτε με πλάτη είτε με πρόσωπο στο καλάθι για αυτό κι είχαμε ψηλό ποσοστό στα δίποντα. Διαβάσαμε καλά το παιχνίδι.

Ο Δημήτρης Ιτούδης για τη συνέχεια της διοργάνωσης τόνισε ότι, «Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε ώστε να μη χαλαρώσουμε. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ και στις διπλές αγωνιστικές υπάρχει κούραση. Το οφείλουμε όμως στον κόσμο μας που είναι ιδιαίτερα ενεργός φέτος. Πρέπει να είμαστε μαχητικοί και στα υπόλοιπα τρία ματς. Ποτέ μα ποτέ δε διαλέγω αντίπαλο. Οποιος το κάνει το έχει πληρώσει ή θα πληρώσει. Αν έχω κάποια πληροφόρηση ως κάποιος παίκτης χρειάζεται ξεκούραση θα τον αφήσω εκτός. Αλλά δεν θα υπάρχει στρατηγική στα τρία ματς που μένουν και θα πάμε με πλήρη συνείδηση του ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να πετύχουμε στη διοργάνωση. Αξίζαμε την πρωτιά και συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.