Αλιμπίγιεβιτς: «Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ μας επηρέασε»

Αλιμπίγιεβιτς: «Η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ μας επηρέασε»
Ο Ντούσαν Αλιμπίγιεβιτς εξήγησε πως η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού επηρέασαν την ομάδα του στα πρώτα λεπτά του αγώνα όταν οι «πράσινοι» ξέφυγαν στο σκορ.

«Είναι σπουδαίο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο, η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Πιστεύω αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημά μας αφού μας επηρέασε στο ξεκίνημα του αγώνα. Εκτός, λοιπόν, από την αρχή του ματς και 5-6 λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν έχω να πω κάτι κακό για τους παίκτες μου. Ο Παναθηναϊκός ήθελε περισσότερο τη νίκη ώστε να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία. Κατά τη γνώμη μου, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μέσα στις 4 πιο αθλητικές ομάδες της Euroleague. Φέτος δεν πρόκειται να κάνω παράπονα για απουσίες, έχω 12 παίκτες και παίζω με αυτούς που έχω στη διάθεσή μου... Είναι μια ιδιαίτερη χρονική περίοδος για εμάς γιατί συμμετέχουμε παράλληλα στα playoffs της Αδριατικής Λίγκας που πρέπει να κατακτήσουμε για να παίξουμε ξανά στην Euroleague» εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των «ερυθρόλευκων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.