Πασκουάλ: «Σημαντική η βραδιά με τον Ερυθρό Αστέρα»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Σημαντική η βραδιά με τον Ερυθρό Αστέρα»
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα (20/03, 21:15).

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ' όλα το παιχνίδι με την Μάλαγα πέρασε. Ήταν μια μεγάλη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο, ειδικά από το δεύτερο μέρος. Αύριο θα είναι μια από τις πιο σημαντικές βραδιές στην Euroleague. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου. Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε μια ακόμα νίκη για την ψυχολογία μας. Θα είναι μία ακόμα σημαντική βραδιά για εμάς».

Για τον Ερυθρό Αστέρα τόνισε: «Έχω σεβασμό για τον Ερυθρό Αστέρα. Είναι μια δύσκολη ομάδα. Θα προσπαθήσουν να κάνουν καλό παιχνίδι και να είναι συγκεντρωμένοι. Έχουν παίκτες με ποιότητα όπως ο Ρότσεστι και ο Φελντέιν. Πρέπει να παίξουμε καλά όπως πάντα. Αν δεν παίζεις καλά στην Euroleague δεν κερδίζεις».

Για το αν κοιτάει αντίπαλο ενόψει playoffs: «Όχι, ούτε κατά διάνοια. Τώρα είναι ώρα να κοιτάξουμε πώς θα βελτιωθούμε και να πάρουμε μία ακόμα νίκη εκτός έδρας που θα είναι σημαντική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.