Προκρίθηκε και βγήκε MVP ο Ράιτ (vid)

Προκρίθηκε και βγήκε MVP ο Ράιτ (vid)
Ο Κρις Ράιτ οδήγησε τη Ρέτζιο Εμίλια στα ημιτελικά του EuroCup κι εν συνεχεία αναδείχτηκε MVP των Game 3 της προημιτελικής σειράς για την εμφάνισή του κόντρα στη Ζενίτ.

H Ρέτζιο Εμίλια επιβλήθηκε της Ζενίτ με 105-99, έκανε το 2-1 στην best-of-three προημιτελική σειρά και και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Eurocup όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Στο μεταξύ, ο Κρις Ράιτ ήταν εκείνος που οδήγησε τους Ιταλούς στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, έχοντας 25 πόντους με 6/8 βολές, 8/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 λάθη, 6 κερδισμένα φάουλ και 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στα 30:03 που έμεινε στο παρκέ. Ο Αμερικανός αναδείχτηκε MVP των Game 3 για την εμφάνισή του κόντρα στη Ζενίτ που έστειλε τη Ρέτζιο Εμίλια στα ημιτελικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.