Πασκουάλ: «Είμαι θυμωμένος»!

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Είμαι θυμωμένος»!
Ο Τσάβι Πασκουάλ εμφανώς αναστατωμένος, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός γκρέμισε ό,τι έχτιζε στην τρίτη περίοδο με την Ρεάλ και υποστήριξε πως η ομάδα του δεν άξιζε κάτι καλύτερο, από την στιγμή που δεν ήταν ανταγωνιστική.

Ο Καταλανός προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Θα ήθελα να συγχαρώ την Ρεάλ για τη νίκη. Ήταν καλύτεροι, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Κάναμε ανεπίτρεπτα πράγματα στο ματς. Στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου χάσαμε κάθε ευκαιρία για νίκη. Τα πρώτα 4-5 λεπτά του αγώνα δεν ήταν καλά, αλλά μετά επανήλθαμε και καταφέραμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, κάτι το οποίο είναι δύσκολο σε αυτή την έδρα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας να περάσουμε μπροστά, αλλά η κατάσταση ήταν ίση και για τους δύο σχεδόν μέχρι το ημίχρονο. Στην 3η περίοδο γκρεμίσαμε ό,τι χτίζαμε. Μείναμε πίσω για 9-10 πόντους, δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα και δεν μας άξιζε κάτι καλύτερο.

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να επιστρέψουμε στο επίπεδο που ήμασταν μέχρι και τον Ιανουάριο. Υπήρχαν κακές στιγμές, αλλά τώρα είμαστε σε άσχημη κατάσταση, από τότε που μπήκε ο Φεβρουάριος. Δεν μπορούμε να βρούμε τον τρόπο, πρέπει να ανακάμψουμε και να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν. Αν το κάνουμε αυτό, είμαστε επικίνδυνοι για κάθε ομάδα.

Φυσικά και είμαι θυμωμένος. Δεν παίξαμε στο επίπεδο που μπορούσαμε. Η ήττα είναι μια πιθανότητα στην έδρα της Ρεάλ, με την ομάδα που έχουν και τον καλό προπονητή τους, αλλά δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί στο δεύτερο μέρος. Είναι κάτι ανεπίτρεπτο για την ομάδα μας».