Μπαρτζώκας: «Δεν είχε λύσεις ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη της Χίμκι απέναντι στον Παναθηναϊκό και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι ακόμα δεν έχουν υψηλές βλέψεις στην ομάδα του.

Μπαρτζώκας: «Δεν είχε λύσεις ο Παναθηναϊκός»

Οσον αφορά για το ματς, ο τεχνικός της Χίμκι είπε ότι «παίξαμε άμυνα με αλλαγές από την αρχή. Θέλαμε να σταματήσουμε την δημιουργία του Καλάθη, κάτι που κάναμε και με τον Πάνγκος. Παίξαμε άμυνα με αλλαγές και σταματήσαμε το ποστ παιχνίδι. Δεχτήκαμε 61 πόντους και ο Παναθηναϊκός έδειχνε πως δεν είχε λύσεις σε πολλά σημεία. Όταν σταματήσουν να κυκλοφορούν την μπάλα έχουν πρόβλημα».

Ο ίδιος δεν έχει ιδιαίτερες βλέψεις λέγοντας «είχα την ευχέρεια να επιλέξω τις μεταγραφές. Έχω φέρει ένα σταφ που ξέρει πώς δουλεύουμε. Οι παίκτες έχουν κίνητρο και κακά τα ψέματα είμαστε το μικρότερο όνομα. Μέχρι πέρυσι παίζαμε Eurocup. Οι φιλοδοξίες είναι να περάσουμε στην οκτάδα. Αν πάμε νορμάλ θα μπορούμε να παίξουμε στα Play off».

Και κατέληξε: «Είναι νωρίς να κοιτάξουμε το πλεονέκτημα. Οι ομάδες που ακολουθούν είναι αρκετά δυνατές, Από τη Μακάμπι έχουμε χάσει εντός, οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».