Νίκη... πλεονεκτήματος!

Αντωνία Σπανού
Νίκη... πλεονεκτήματος!
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Μπάμπεργκ (21:00, NS1) και θέλει την νίκη που θα τον εδραιώσει στην 4άδα πλεονεκτήματος.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε μέχρι την Γερμανία και η επόμενη πρόκληση για εκείνον έχει το όνομα της Μπάμπεργκ πάνω του.

Οι «πράσινοι» με την ψυχολογία στα ύψη από τα παιχνίδια των τελευταίων εβδομάδων πάνε στην Γερμανία με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τους δώσει πολύτιμους βαθμούς στην «μάχη» της βαθμολογίας και της τελικής κατάταξης.

Ο Τσάβι Πασκουάλ επιστρέφει στον τόπο που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας και γνωρίζει πολύ καλά τους «κινδύνους» που εγκυμονούν.

Τα καλά νέα για τον Παναθηναϊκό έρχονται από την πλευρά των τραυματισμών όπου ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και ο Ματ Λοτζέσκι θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή τους.

Η καλή ψυχολογία και η παράδοση που έχουν οι «πράσινοι» με την Μπάμπεργκ γεμίζουν αισιοδοξία και δύναμη τους παίκτες του ΠΑΟ, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην τελική ευθεία.

Από την πλευρά της η Μπάμπεργκ δεν έχει ακολουθήσει την πορεία που θα ήθελε στην φετινή διοργάνωση. Έχει βυθιστεί στην βαθμολογία και οι ήττες διαδέχονται η μία την άλλη.

Από εκεί και πέρα όμως όλοι γνωρίζουν τι είναι ικανή να κάνει. Η υποτίμηση μόνο κακό θα κάνει σε οποιοδήποτε αντίπαλο και στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.