Συνεχίζει ως έχει ο Ολυμπιακός

Συνεχίζει ως έχει ο Ολυμπιακός

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Συνεχίζει ως έχει ο Ολυμπιακός
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκαν με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στο γραφείο τους και συζήτησαν με τον Έλληνα προπονητή για τα αίτια των τελευταίων εμφανίσεων στην Euroleague.

Η συντριβή του Ολυμπιακού από τη Χίμκι και η νέα απογοητευτική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» σε διάστημα μιας εβδομάδας μετά το κάζο στη Βιτόρια δεν άρεσε καθόλου στους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Οι πρόεδροι των Πειραιωτών ήταν αρκετά εκνευρισμένοι με την εικόνα που έδειξε ο Ολυμπιακός στη Ρωσία και το διεμήνυσαν από την πρώτη στιγμή, εξηγώντας πως ήταν ανεπίτρεπτη!

«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση! Βρείτε τι τρέχει και αλλάξτε το άμεσα» ήταν το μήνυμα μετά την ήττα από τη Χίμκι. Σήμερα μάλιστα τα αφεντικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησαν εξηγήσεις για την απόδοση της ομάδας από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στη συνάντηση που είχαν στο γραφείο τους! Αμφότεροι είναι αρκετά εκνευρισμένοι με την αγωνιστική παρουσία των «ερυθρόλευκων» ωστόσο δεν πρόκειται να πάρουν καμία απόφαση εν βρασμώ ενώ ακολουθεί μια σειρά από πολύ δύσκολες αναμετρήσεις με Ερυθρό Αστέρα (26/1, εκτός), Φενέρμπαχτσε (1/2, εντός) και Ρεάλ Μαδρίτης (9/2, εκτός) ενώ στο μεσοδιάστημα υπάρχει και η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (29/1) στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε από την πλευρά του ότι θα βρει τη λύση. Προς το παρόν δεν προκύπτει σενάριο αλλαγής ξένου παίκτη μολονότι οι εμφανίσεις του Ρόμπερτς προβληματίζουν έντονα ενώ η εικόνα που θα παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στα επόμενα παιχνίδια θα αποτελέσει κριτήριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.