Ρίβερς: «Είμαστε ομάδα Final 4»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ρίβερς: «Είμαστε ομάδα Final 4»!
Ο Κέι Σι Ρίβερς σχολίασε την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και εξήγησε ότι οι «πράσινοι» μπορούν να διατηρήσουν το νικηφόρο σερί τους στο ΟΑΚΑ.

«Μπαίνοντας σε αυτή την εβδομάδα ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολη. Είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό και προσπαθούμε να πάρουμε όσες ανάσες μπορούμε. Σίγουρα είναι δύσκολη περίοδος, με τους αγώνες και τα ταξίδια, όμως γι' αυτό είμαστε εδώ. Είναι η Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τη δουλειά μας» εξήγησε στη Media Day του Παναθηναϊκού ο Αμερικανός γκαρντ ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/1) στο ΟΑΚΑ.

Εν συνεχεία μίλησε για την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε και το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να αφήσει άμεσα πίσω του το αρνητικό αποτέλεσμα στην Κωνσταντινούπολη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπου μπορούσαμε να νικήσουμε. Μια κατοχή μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση και για τις δύο ομάδες. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με την ΤΣΣΚΑ, μπροστά στον κόσμο μας και να υπερασπιστούμε την έδρα μας».

Ερωτηθείς για το αν το 9/9 στο ΟΑΚΑ μπορεί να γίνει 10/10, τόνισε: «Όλα είναι πιθανά. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι πρέπει να κάνουμε».

Για αν η αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ είναι τεστ που δείχνει αν ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα Final 4, τόνισε: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για Final 4 ακόμα. Είναι Euroleague και όλοι μπορούν να τους νικήσουν όλους. Πιστεύουμε ότι είμαστε ομάδα Final 4. Παίζουμε καλά και είμαστε σε καλή θέση. Θέλουμε να ανέβουμε στην κατάταξη. Ακόμα δεν μπορούμε να κοιτάμε το Βελιγράδι, αλλά αυτό που είναι μπροστά μας κι αυτό είναι η ΤΣΣΚΑ».