Κάν' το όπως στο ΟΑΚΑ!

Αντωνία Σπανού
Κάν' το όπως στο ΟΑΚΑ!
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Τουρκία από την Φενέρμπαχτσε (19:45, NS2) και θέλει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά και να τις συνδυάσει με μια πολύτιμη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός στην διπλή αγωνιστική της Euroleague έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο, που όμως αν ολοκληρωθεί με επιτυχία θα είναι τεράστιο βήμα για την συνέχεια του στην διοργάνωση.

Πρώτη αποστολή είναι αυτή κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, που ταξίδεψε έχοντας στις αποσκευές του εξαιρετική ψυχολογία και πολύ καλές εμφανίσεις να τον ακολουθούν.

Το ΟΑΚΑ παραμένει το μοναδικό γήπεδο στην Ευρώπη που είναι αήττητο και η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θέλει να βγάλει αυτή την δυναμική και εκτός των... συνόρων.

Στο πράσινο «στρατόπεδο» γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου παιχνιδιού, όπως και ότι μια ενδεχόμενη νίκη θα δημιουργήσει εξαιρετικά δεδομένα για την συνέχεια.

Ο Ισπανός προπονητής μετά από αρκετό καιρό έχει έναν αγωνιστικό «πονοκέφαλο», αφού ο Ματ Λοτζέσκι τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει αν ενισχύσει την ομάδα του για την 18η αγωνιστική.

Από την πλευρά της η Φενέρ προέρχεται και εκείνη από δύο νίκες, ξεκίνησε δυναμικά το νέο έτος παρά τις ατυχίες που έχει.

Ο Νάναλι παραμένει εκτός, όπως και ο Κάλινιτς, ενώ τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Βέσελι στο παιχνίδι, που αν παίξει θα δώσει μια πολύτιμη λύση στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Οι ισορροπίες στην βαθμολογία είναι πολύ εύθραυστες και κάθε αποτέλεσμα μπορεί να έχει ανάλογα αποτελέσματα για κάθε ομάδα, στον δύσκολο δρόμο που διανύουν όλοι στην φετινή Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.