Ανασύνταξη και νίκη... γιατρικό!

Αντωνία Σπανού
Ανασύνταξη και νίκη... γιατρικό!
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ (21:00, NS1) και ψάχνει την νίκη... γιατρικό, που θα βοηθήσει να κλείσουν οι πληγές της Μπασκόνια.

Η ευρωπαϊκή δράση δεν σταματά ποτέ και μάλιστα διανύουμε ακόμα μια εβδομάδα διπλής αγωνιστικής στην Euroleague.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι «σπίτι» του και οφείλει να ανασυνταχθεί και να παρουσιάσει το πρόσωπο που έχει συνηθίσει άπαντες.

Η βαριά ήττα στην Ισπανία στοίχισε, αλλά χρόνος και περιθώρια δεν υπάρχουν και άπαντες πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο και να πάρουν μια νίκη, που αυτή την στιγμή θα μοιάσει με βάλσαμο στις πληγές που άνοιξε η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα να αντιμετωπίσει και πέρα από τους γνωστούς τραυματίες (Τιλί, Αγραβάνης), όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στις... επάλξεις.

Μια νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα σε έναν παραδοσιακά δύσκολο αντίπαλο θα δώσει σίγουρα ψυχολογία στην ομάδα του Πειραιά, αλλά θα και θα εδραιώσει τους «ερυθρόλευκους» στις θέσεις πλεονεκτήματος, που αυτή την στιγμή τις διεκδικούν όλοι.

Από την πλευρά της και η Μακάμπι είναι πιεσμένη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική να πήρε δύσκολη νίκη κόντρα στην Μπάμπεργκ, δεν έχει καταφέρει όμως να ξεφύγει στην βαθμολογία και... από κάτω γίνεται χαμός για μια θέση στα playoffs.

Αγωνιστικά ο Τζόνα Μπόλντεν υπέστη διάστρεμμα στην αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ και δεν κατάφερε να αποθεραπευτεί με αποτέλεσμα να μείνει εκτός πλάνων για το σημερινό παιχνίδι.

Τα περιθώρια για όλους σταδιακά στενεύουν, τα παιχνίδια ακολουθούν το ένα το άλλο και άπαντες οφείλουν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες αν θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.