Πιανιτζιάνι: «Είμαστε άτυχοι στην Euroleague»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Πιανιτζιάνι: «Είμαστε άτυχοι στην Euroleague»
Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Σιμόνε Πιανιτζιάνι σχολίασε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ενώ σχολίασε το γεγονός πως οι Ιταλοί έχουν χάσει έδαφος στην κατάταξη.

«Παίξαμε άσχημα. Είμαστε άτυχοι φέτος στην Euroleague. Παίζουμε στο ίδιο επίπεδο με πολλές top ομάδες στη διοργάνωση αλλά έχουμε προβλήματα και τραυματισμούς όπως αυτός του Γκάουντλοκ. Οι αριθμοί δείχνουν ότι παίξαμε στο ίδιο επίπεδο με τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν είναι εύκολο για κανέναν στο ΟΑΚΑ. Είναι σπουδαίο για μια ομάδα σαν κι εμάς να είναι ανταγωνιστική. Χάσαμε τον Θίοντορ κατά τη διάρκεια του αγώνα... Πάντως είναι εμπειρίες που χρειαζόμαστε σαν ομάδα. Δεν έχω να πω κάτι στους παίκτες μου, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του ο Ιταλός προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Πρόσθεσε, δε, πως: «Δεν υπάρχει πρόβλημα διαχείρισης χρόνου. Ίσα-ίσα οι παίκτες μας δεν είναι... αρκετοί με τα προβλήματα τραυματισμού που προκύπτουν. Το πρωτάθλημά μας στην Ιταλία είναι δύσκολο. Πέρσι το 50% του ρόστερ στο τέλος της σεζόν ήταν εκτός λόγω της καταπόνησης. Χρειάζονται πολλοί και ποιοτικοί παίκτες».

Σε ό,τι αφορά τους στόχους της Αρμάνι που έχει χάσει... έδαφος στην κατάταξη ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή είμαστε τελευταίοι αλλά θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Κάποια ματς χάσαμε στην τελευταία φάση όπως με τον Ολυμπιακό και τη Χίμκι. Έρχονται κάποια ματς, αν καταφέρουμε να κάνουμε τρεις νίκες μπορούμε να ανέβουμε στην κατάταξη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.