Ρίβερς: «Πολύ σημαντικό που έχουμε τον Καλάθη»

Ρίβερς: «Πολύ σημαντικό που έχουμε τον Καλάθη»

Gazzetta team
Ρίβερς: «Πολύ σημαντικό που έχουμε τον Καλάθη»
O Kέι Σι Ρίβερς είναι από τους παίκτες που ποντάρει ο Τσάβι Πασκουάλ εν όψει και του αγώνα με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας (7/12, 20:00), με τον Αμερικανό να αποθεώνει τον Νικ Καλάθη λίγο πριν από την αναχώρηση και να στέκεται στις 5 σερί νίκες του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός γκαρντ είπε ότι «θα είναι πολύ δύσκολο ματς με μια ομάδα με καλό προπονητή. Ο κόουτς τους ξέρει την τακτική του Παναθηναϊκού, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ό,τι κάνουν και για τα... πυροτεχνήματα, γιατί πρόκειται για μια μπασκετική έδρα».

Μιλώντας για την έδρα της Ζάλγκιρις στην κάμερα της NOVA και το πώς αρέσει σε εκείνον να παίζει, είπε: «Εείτε είναι γεμάτο, είτε είναι άδειο το γήπεδο, για μένα είναι σχεδόν το ίδιο. Ο κόσμος φέρνει ενθουσιασμό στους παίκτες. Εδώ υπάρχει η αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό, οπότε είναι και το παράδειγμα της συμμετοχής του κόσμου σε τέτοια ματς».

Για το 5-0 των «πρασίνων» στα τελευταία ματς είπε ότι «συγκεντρωθήκαμε και ήμασταν πνευματικά έτοιμοι. Κάθε μέρα ήμασταν καλύτεροι ως ομάδα. Από εδώ και στο εξής πρέπει να χτίσουμε σε αυτά τα πέντε ματς και να βελτιωθούμε. Δεν θα είναι εύκολο να γίνεται συνέχεια αυτό. Το σημαντικό θα είναι να μείνουμε ενωμένοι, να είμαστε ένα και να παλεύουμε από την αρχή μέχρι το φινάλε».

Όσο για τον Νικ Καλάθη και το γεγονός ότι αναδείχθηκε MVP του Νοεμβρίου; «Ο Νικ είναι εξαιρετικός. Ξέρει πώς να κοντρολάρει το ματς, σκοράρει και είχε έναν τρομερό Νοέμβρη. Είχε double double σε πόντους και ασίστ, έφτασε κοντά και σε triple double. Έχει κάνει απίστευτη πρόοδο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που τον έχουμε. Ελπίζω να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι, καθώς τρέχει την ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.