Λάσο: «Είναι στενάχωρο όταν χάνεις έτσι»

Λάσο: «Είναι στενάχωρο όταν χάνεις έτσι»
Ο Πάμπλο Λάσο αναφέρθηκε στα λάθη της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό, τη δύναμη του ΟΑΚΑ και τα προβλήματα τραυματισμών της «Βασίλισσας».

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από την αρχή. Παίξαμε καλά στα πρώτα δυο δεκάλεπτα, είχαμε τον έλεγχο και ήμασταν συμπαγείς, κυριαρχώντας και στα ριμπάουντ. Στο δεύτερο μείναμε από ενέργεια, κάναμε κάποια ηλίθια λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να πετύχει εύκολους πόντους. Για μένα, είναι στενάχωρο όταν χάνεις έτσι όμως κάναμε κάποια καλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που πάλεψε ως το τέλος... Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι στο φινάλε όμως δεν τα καταφέραμε» εξήγησε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής των Μαδριλένων.

Εν συνεχεία ο Λάσο σχολίασε τα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών της Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι πολύ δύσκολο. Ο Κούζμιτς, ο Αγιόν, ο Ράντολφ, ο Γιουλ και ο Τέιλορ είναι εκτός. Είχαμε κάποιους παίκτες που βγήκαν μπροστά σήμερα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε το κομμάτι των τραυματισμών. Τα πλάνα μας αλλάζουν αλλά το έχουμε αποδεχτεί και είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που αντιδρούν οι παίκτες μου».

Ο Βάσκος προπονητής αναφέρθηκε επίσης στον Λούκα Ντόντσιτς: «Το μπάσκετ είναι η φύση του. Έχει μεγάλη ωριμότητα. Πάντα πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν συνεχώς περιθώρια βελτίωσης. Ο Λούκα μπορεί να κάνει πραγματικά σπουδαία πράγματα. Έχει ακόμα να δουλέψει και να βελτιωθεί όμως είναι αλήθεια ότι όλα του βγαίνουν φυσιολογικά. Φέραμε ένα παιδί 13 ετών στη Μαδρίτη, καταφέραμε να τον βοηθήσουμε και να μας βοηθήσει. Το μήνυμά μου προς αυτόν είναι ότι πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει. Το έχει αποδεχτεί...».

«Το να παίζεις εδώ είναι πάντα δύσκολο. Έχω πολλές μνήμες, ακόμα και το '95. Είχα μαλλιά τότε. Οι Έλληνες αγαπούν το μπάσκετ, δημιουργούν απίθανη ατμόσφαιρα εδώ. Δεν είμαι χαρούμενος γιατί χάσαμε όμως λέω πάντα πως η Ελλάδα είναι μπασκετική χώρα. Φυσικά είναι δύσκολο να κερδίζεις εδώ με αυτό τον κόσμο» κατέληξε ο κόουτς της Ρεάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.